PEL DESEMBRE TREMOLA EL VENT I L'HOME MÉS VALENT.

diumenge, 22 de març del 2020

TEIDE AL NOSTRE COSTAT

Mireu la carta que ens envia l'editorial Teide, mitjançant Jorge Barbero, el nostre assessor. Sembla molt interessant ja que les nostres Matemàtiques treballen el model de Lluís Segarra


️Benvolguts/udes,
 📣 Des d’Editorial Teide no volem deixar de 🤝 col·laborar amb vosaltres en la vostra tasca essencial.
 💌 Ara, us volem convidar a 🎉😊 divertir-nos plegats compartint un ➗➕ cafè matemàtic en 🎥 directe amb Lluís Segarra, 🎓 pedagog especialista en l’àmbit matemàtic a qui molts coneixeu.
👌🏻Omplirem la 😋 panxa i el💡cap. I ens ho 🎉😊 passarem bé durant una estoneta.
 🔝Així, cada dia farem una sessió lúdica sobre la matemàtica que podreu 🙌🏻❤️ compartir amb els vostres fills i familiars.
 I, si a més, la voleu compatir 🙌🏻❤️ amb amics i companys, només els heu de fer arribar 🔗  l’enllaç a les sessions que trobareu més avall 👇.
 👁🗨 Sapigueu que totes les sessions quedaran enregistrades i que les podreu tornar a veure quan 👍🏻 vulgueu entrant a https://web.editorialteide.com/ca/cafe-mates/.
 📌 El primer de tots els ️ cafès tindrà lloc el 📆 Dilluns 23 a les  10 hores del matí, que ja estarem 👀 desperts. I l’endemà i l’altre i l’altre… repetirem amb noves i divertides sessions.
 Per accedir-hi, només haureu de fer 🖲 clic a aquesta hora a 🔗 https://web.editorialteide.com/ca/cafe-mates/ i podreu fer el ️ cafetonet amb el 🎓 professor Lluís Segarra.

🙌🏻 🏡 Continuem al vostre costat.

😊Us esperem. Cuideu-vos molt!!! 🥰